Ben je op zoek naar een aantrekkelijke Baan?

Onze missie is om ieder kind te stimuleren tot optimale ontwikkeling: Kracht in ieder kind. Dat doen we samen met jou, ieder vanuit zijn eigen kwaliteit, professionaliteit en talent. Ontwikkelingen staan niet stil. Alles om ons heen verandert: de maatschappij, technologie, het onderwijs. Het is leuk en vernieuwend, met kansen en uitdagingen. Dit vraagt om flexibele organisaties en medewerkers en om nieuwsgierigheid, ontwikkeling en groei. Onze uitgangs-punten zijn dat je met plezier werkt, in een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Bij Kiem zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen. Bevlogen mensen die goed zijn in wat ze doen. Mensen die kinderen stimuleren tot een optimale ontwikkeling. Mensen met een eigen mening en een eigen verhaal.  Zowel in de opvang als in het onderwijs maken die mensen voor ons het verschil. Interesse? Twijfel niet en neem contact met ons op, via telefoonnummer 0413-332396, of stuur een mail naar personeelszaken@kiemuden.nl (voor een baan in het onderwijs), of naar vacatures@kiemuden.nl (voor een baan in de kinderopvang).  


Werken in het onderwijs


Vacature vaste invalpool 0,4 - 1,0 
In samenwerking met CPV Ingenium worden binnen Kiem en andere aangesloten besturen kort- en langdurige vervangingen ingevuld. Je komt in dienst bij Kiem en kunt op die manier via CPV Ingenium ingezet worden op scholen in de regio. Je kunt er bewust voor kiezen om als vipper te werken,
 of het werken als vipper kan een mooie springplank zijn naar een aanstelling op een van onze kindcentra.
Is jouw interesse gewekt? Klik dan hier voor de vacature.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures voor onderwijzend of onderwijsondersteunend personeel? Stuur dan een mail naar personeelszaken@kiemuden.nl met je naam en voor welke functie je vacatures wenst te ontvangen.  

Wil je je aanmelden als invalleerkracht en werken op tijden die jij zelf kunt bepalen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Ingenium:  www.cpv-ingenium.nl

ZIJ-INSTROMERS
Kiem biedt zelf geen traject aan voor zij-instromers maar heeft dit gezamenlijk in de regio opgepakt.
Indien je geïnteresseerd bent kun je een mail sturen naar info@talentvooronderwijs.nl
Of bezoek de website:  Home - Talent Voor Onderwijs.

Werken in de kinderopvang / buitenschoolse opvang

Op dit moment hebben we geen lopende vacatures.

Heb je interesse in een functie binnen onze kinderopvang? Regelmatig hebben we ruimte voor flexibele krachten.
Stuur je CV naar vacatures@kiemuden.nl,  dan houden wij jouw gegevens gedurende een jaar in portefeuille.