Ben je op zoek naar een aantrekkelijke Baan?

Onze missie is om ieder kind te stimuleren tot optimale ontwikkeling: Kracht in ieder kind. Dat doen we samen met jou, ieder vanuit zijn eigen kwaliteit, professionaliteit en talent. Ontwikkelingen staan niet stil. Alles om ons heen verandert: de maatschappij, technologie, het onderwijs. Het is leuk en vernieuwend, met kansen en uitdagingen. Dit vraagt om flexibele organisaties en medewerkers en om nieuwsgierigheid, ontwikkeling en groei. Onze uitgangs-punten zijn dat je met plezier werkt, in een baan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Bij Kiem zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen. Bevlogen mensen die goed zijn in wat ze doen. Mensen die kinderen stimuleren tot een optimale ontwikkeling. Mensen met een eigen mening en een eigen verhaal.  Zowel in de opvang als in het onderwijs maken die mensen voor ons het verschil. Interesse? Twijfel niet en neem contact met ons op, via telefoonnummer 0413-332396, of stuur een mail naar personeelszaken@kiemuden.nl (voor een baan in het onderwijs), of naar vacatures@kiemuden.nl (voor een baan in de kinderopvang).  

Werken in het onderwijs

Vacatures met ingang van het schooljaar 2022-2023
IKC Den Dijk in Odiliapeel zoekt parttime leerkrachten in groep 3/4, 7 en 8

" Op IKC Den Dijk komen de kinderen met plezier naar school en voelt iedereen zich thuis. We hebben een heldere visie en beogen alle kinderen zoveel mogelijk eerlijke kansen te bieden, ongeacht hun sociaaleconomische status. Door middel van een kennisrijk curriculum bereiden we kinderen voor om actief en succesvol te kunnen participeren in de toekomstige maatschappij". 
Klik hier voor de vacature en overige informatie. Reageren kan tot en met 1 juni a.s. 

Kindcentrum Kidion in Volkel zoekt een ervaren intern begeleider
"We zoeken een IB-er die in staat is ons kindcentrum een stapje verder te helpen. Iemand die blij wordt van het analyseren van data en dit om kan zetten in plannen die passen bij onze visie. Iemand die het een uitdaging vindt om leerkrachten te coachen in de begeleiding van kinderen. We zoeken iemand die (onderwijs)ontwikkeling een warm hart toedraagt!"
Klik hier voor de vacature en overige informatie. Reageren kan tot en met 1 juni a.s.


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures voor onderwijzend of onderwijsondersteunend personeel?

Stuur dan een mail naar personeelszaken@kiemuden.nl met je naam en voor welke functie je vacatures wenst te ontvangen.  

Wil je je aanmelden als invalleerkracht en werken op tijden die jij zelf kunt bepalen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Ingenium:  www.cpv-ingenium.nl

ZIJ-INSTROMERS
Kiem biedt zelf geen traject aan voor zij-instromers maar heeft dit gezamenlijk in de regio opgepakt.
Indien je geïnteresseerd bent kun je een mail sturen naar info@talentvooronderwijs.nl
Of bezoek de website:  Home - Talent Voor Onderwijs.

Werken in de Opvang

Heb je interesse in een functie binnen onze kinderopvang? Regelmatig hebben we ruimte voor flexibele krachten.
Stuur je CV naar vacatures@kiemuden.nl,  dan houden wij jouw gegevens gedurende een jaar in portefeuille.